Diyop

Dive Into Your Own Possibilities


Groepen


Retreat for you

In een mooie omgeving tijd vol liefdevolle, zachte aandacht voor jou.
In een kleine groep samen met anderen een mooie reis naar binnen maken.
Meer in contact komen met jouw hart, jouw lijf en jouw potentieel.
De inhoud, duur en prijs van de retreats verschilt.
Meer informatie over een geplande Retreat vind je onder het kopje Agenda.
De prijs vind je onder het kopje tarieven.

Mindful walk meets Forest Bathing

Met Forest Bathing (letterlijk: ‘bosbaden’) dompel je jezelf onder in de natuur. Het komt oorspronkelijk uit Japan, waar ze sinds de jaren 80 al aan Forest Bathing doen, daar bekend als ‘Shinrin-yoku’.

Het idee is dat je helemaal opgaat in de natuur. Je kunt het dus eigenlijk zien als een vorm van meditatie. Een manier om te ont-stressen in de buitenlucht, tussen de bomen en vogels. Door een tijd in een bos door te brengen gaat je bloeddruk omlaag, neemt je energie toe en vermindert je stressniveau.

Wandelen, met al je zintuigen, in het mooie bos rondom Utrecht. Een wandeling waarbij je wordt uitgenodigd om contact te maken met jezelf en de natuur om je heen. Het ervaren van alles wat er op dat moment aanwezig is in de binnen- en buitenwereld. Zonder oordeel.

We wandelen in een rustig tempo en doen samen korte oefeningen. Tijdens de Forest Bathing wandel je in het “hier en nu”.  Je luistert naar je eigen lichaam en maakt je hoofd “leeg”. De natuur voelt als een warme deken om je heen. Een aangenaam en veilig gevoel. Als vanzelf ontspannen je spieren en ga je rustiger ademen.

Als je interesse hebt in een wandeling kijk dan bij het kopje
“Agenda” wanneer er een gepland staat. Of als je liever met een eigen groep wandelt, stuur me dan een berichtje via het contactformulier of via What’s app.
Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is.

Laagdrempelige cursus mindfulness

Op een laagdrempelige manier kennismaken met mindfulness. Het oefenen met en het toepassen van mindfulness tools in het dagelijks leven en werk.

In 5 bijeenkomsten van een uur wordt een stukje theorie behandeld en doen we samen de oefeningen die je mee kunt nemen naar huis. Iedere deelnemer krijgt een handleiding mee naar huis met achtergrond informatie en oefeningen. Wekelijks worden er audiofragmenten toegestuurd ter ondersteuning en begeleiding van het het oefenen thuis.

Deze cursus is geschikt om als particulier te volgen, maar ook om als werkgever aan te bieden aan je werknemers.